Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta vihjeitä kannattaa kysyä asiantuntijalta, jollei itse ole aivan varma siitä, mitä haluaa. Meidän asentajamme ovat asiantuntijoita. Useimmiten edullisinta on käyttää valmiita osia, mutta tarvittaessa, jos osia ei ole saatavilla, ne voidaan valmistaa räätälintyönä. Meillä on käytössämme laadukas ja laaja valikoima erilaisia työstökoneita ja ihmisiä, jotka osaavat niitä käyttää, joten mikään ei ole mahdotonta, toiset työt vain vievät enemmän aikaa.

Ajoasennon muutokset

Moottoripyörät ovat tehtaalta tullessaan suunniteltu tietyn kokoisille ihmisille, joiden oletetaan haluavan ajaa tietyssä asennossa. Moottoripyörillä ajavat ovat kaikki erikokoisia ja mieltyneet erilaisiin ajoasentoihin.

Me lähdemme siitä, että pyörällä ajamisen tulee olla mukavaa ja asennon tulee olla mieluinen. Asennon muutokseen on olemassa valmiita, myytäviä kittejä, joita asennamme, mutta teemme myös räätälintyönä osia ja muutoksia, mikäli siten päästään parhaaseen lopputulokseen.

MP - korjaukset Rengastyöt Prätkäpaja

Täysivaltaiset muutokset

Mikäli haluat moottoripyörältäsi enemmän kuin kukaan voi tarjota, voimme me sen sinulle toimittaa. Halutessasi juuri tietynlaisen pyörän, joka varmasti erottuu joukosta niin ulkonäöllään kuin ominaisuuksillaan, on meidän pajamme juuri se oikea valinta.

Kokemuksemme näyttelyvoittajien rakentamisesta on tunnettua ja vahva alihankinta- ja tavarantoimittajaverkostomme koostuu alan huippuosaajista. Näihin suuriin projekteihin tulee aina varata reilusti aikaa ja siksi talvisesonki on paras aika näiden tekemiseen

Talvisäilytys!

Nyt on aika laittaa rakas motosi talvilepoon. Me teemme sen taidolla ja rakkaudella. Laskutus ajalta 1.10. - 15.5.. Hintoihin sisältyy . pesu, akun ylläpito, säilytys, polttoaineen lisäaineistus ja kuntotarkastus

Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Prätkäpaja
Jarrutie 1, 00770 Helsinki
Puh: 0400 494 177
Puh: 0440 494 177
Sähköposti: myynti(at)pratkapaja.fi
Avoinna: Ma-Pe klo 9-17.30
Bussit: 75, 77, 77A ja 577