Rengastyöt

Moottoripyörällä ajettaessa on renkaiden kosketuspinta tiehen vain muutaman etusormen kokoinen per rengas. Kumman tahansa renkaan pidon irtoaminen tiestä voi olla erittäin vaarallista. Sää, nopeus ja tienpinta vaikuttavat pitoon, mutta helpoin tapa, jolla pyörän omistaja voi vaikuttaa moottoripyöränsä turvallisuuteen, on pitää huoli, että renkaat ovat kunnossa. Renkaiden kunto on paitsi kulutuspinnan määrästä, niin myös monesta muustakin kiinni.

On tärkeää pitää huoli, että renkaassa on oikea paine, sen profiili on suunnitellun mukainen ja että se on tasapainossa ja muutenkin kunnossa. Me vaihdamme renkaat allesi silmänräpäyksessä tasapainotuksineen kaikkineen. Varastoimme useita eri rengaskokoja- ja malleja, jotta voit jatkaa matkaasi nopeasti nauttien uusien renkaiden tuomasta mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Käytössämme olevat laitteet mahdollistavat renkaan vaihdon alta-alle myös suuriin matkapyöriin ja merkkeihin, joissa se ei kaikille ole mahdollista, kuten BMW.

Edustamme kaikkia laatumerkkejä. Varastoimme pääasiassa Continental-renkaita. Kauttamme saa muita merkkejä, kuten: Metzeler, Pirelli, Michelin, Dunlop ja Bridgestone.

MP - korjaukset Mittatilaustyö Prätkäpaja

Talvisäilytys!

Nyt on aika laittaa rakas motosi talvilepoon. Me teemme sen taidolla ja rakkaudella. Laskutus ajalta 1.10. - 15.5.. Hintoihin sisältyy . pesu, akun ylläpito, säilytys, polttoaineen lisäaineistus ja kuntotarkastus

Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Prätkäpaja
Jarrutie 1, 00770 Helsinki
Puh: 0400 494 177
Puh: 0440 494 177
Sähköposti: myynti(at)pratkapaja.fi
Avoinna: Ma-Pe klo 9-17.30
Bussit: 75, 77, 77A ja 577