Mittatilausosat

Olemme panostaneet metallintyöstövälineisiin ja alihankintaverkostoon, jotta pystymme tarvittaessa tekemään osat, joita asiakkaamme tarvitsevat. Useinhan tilanne on se, että jotain osaa tarvittaessa on vain epämääräinen piirustus tai muu selitys, jolla pitäisi osa saada aikaiseksi.

Tällöin paneutuminen asiakkaan tarpeeseen on tärkeää, jotta saamme toimitettua sinulle juuri tarvitsemasi räätälöidyn osan.

Erikoisosat

MP - korjaukset Mittatilaustyö Prätkäpaja

Vaikka usein tuntuu, että kaikkea on saatavilla, niin tosiasiassa Suomen markkinoilla on saatavilla vain murto-osa maailman markkinoilla olevasta tavarasta moottoripyörien customointiin ja virityksen.

Meillä on hyvät suhteet maailman johtaviin todellisiin erikois-osapajoihin, joita ei tule joka paikassa vastaan. Pidämme jotain pientä aina esillä korjaamossamme, mutta pääasiassa nämä osat tilataan ulkomailta asiakkaan tilausta vastaan.

Edustamamme merkit mm.

MP - korjaukset Viritykset Prätkäpaja

Pidämme monia varaosia, kuten tulpat, jarrupalat ja suodattimet ja kaikkia tärkeimpiä tarvikkeita varastossa koko ajan, jotta varmistamme nopean palvelun. Mikäli sinulla tulee tarvetta, niin myymme niitä mielellämme edulliseen hintaan myös itsellesi asennettavaksi.

Myös pesuaineet, rasvat, öljyt, jarru- ja muut nesteet voit hakea myymälästämme ohi ajaessa.

Varaosat ja tarvikkeet

Renkaat: Continental, Metzeler, Pirelli , Michelin, Avon, Bridgestone
Akut: Yuasa, Mbat
Pakoputkistot: Akrapovic, LeoVince, Yoshimura, Hindle, Vance & HInes
Iskunvaimentimet: Öhlins, Wilbers, HyperPro
Sytytystulpat: NGK, Denso
Öljyt: Castrol, RedLine
Ruiskuyksiköt:PowerCommander, RapidBike, Bazzaz
Suodattimet: K&N, HiFlo
Kaasuttimet: Mikuni, Keihin
Nokka-akselit: Webcam
Tiivisteet:Cometic, Athena
Männät: JE, Wiseco
Kytkimet: MTC
Olemme mm. seuraavien kotimaisten tukkurien jälleenmyyjiä: Allright
Dragrace.fi
Duell
Storm
Motospeed
Joiden lisäksi meillä on suuri joukko ulkomaisia tukkureita.

Talvisäilytys!

Nyt on aika laittaa rakas motosi talvilepoon. Me teemme sen taidolla ja rakkaudella. Laskutus ajalta 1.10. - 15.5.. Hintoihin sisältyy . pesu, akun ylläpito, säilytys, polttoaineen lisäaineistus ja kuntotarkastus

Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Prätkäpaja
Jarrutie 1, 00770 Helsinki
Puh: 0400 494 177
Puh: 0440 494 177
Sähköposti: myynti(at)pratkapaja.fi
Avoinna: Ma-Pe klo 9-17.30
Bussit: 75, 77, 77A ja 577