Kampanjatuotteet

Valmistamme erikois-osia silloin, kun niille on tarvetta, eikä niitä ole saatavilla muualta. Olemme myyneet tähän maahan satoja erikoistuotteita, joiden tyytyväiset käyttäjät ovat motivoineet meitä kehittämään uusia innovaatioita.

MP - korjaukset Mittatilaustyö Prätkäpaja

Eniten myymämme tuote on kaasuttimen kansi, joka on valmistettu yhdestä työkalu-alumiinikappaleesta. Ensimmäisenä markkinoille tuli Mikunin 36 ja 38mm kaasuttimiin sopiva. Alkuperäisillä on tapana rikkoontua, eritoten ahdetuissa ja paljon ropatuissa pyörissä. Nämä eivät hajoa. Näitä on jälleen saatavilla, kahdella eri pintakäsittelyllä:

- kiillotetut

- karhennettu pinta, johon tarttuu hyvin maaliskuu

Hinta 150€/4 kpl tai 40€/kpl. Tuotteilla ikuinen takuu.
Takahaarukanjatkot RC8-Kotariin. Työkalualumiinista jyrsityt billett-jatkot on pintakäsitelty anodisoimalla mustiksi tai alumiininvärisiksi. Eivät naarmuunnu, eikä väri katoa mihinkään.

MP - korjaukset Mittatilaustyö Prätkäpaja

Näitäkään ei muualta saa. Jatkoa maltilliset 10-25cm, varttimaili-ajat alkavat ysillä ja katu-uskottavuuskertoimessa on kolme numeroa.

Hinta 395€/pari.


Nyt uutena mallina 40mm Mikuneihin sopivat kannet. Nämä kaasarit on mm. GSXR1100 91-92-malleissa.

Hinta 150€/4 kpl tai 40€/kpl. Tuotteilla ikuinen takuu.

MP - korjaukset Mittatilaustyö Prätkäpaja

Meillä on jo valmiiksi mietittynä pari muutakin tuotetta, jotka tullaan lanseeraamaan lähikuukausina, mutta jos sinulla on hyvä idea, jaa se kanssamme, jotta voimme tehdä juuri sinun tarpeeseesi sopivaa palikkaa.

Talvisäilytys!

Nyt on aika laittaa rakas motosi talvilepoon. Me teemme sen taidolla ja rakkaudella. Laskutus ajalta 1.10. - 15.5.. Hintoihin sisältyy . pesu, akun ylläpito, säilytys, polttoaineen lisäaineistus ja kuntotarkastus

Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Prätkäpaja
Jarrutie 1, 00770 Helsinki
Puh: 0400 494 177
Puh: 0440 494 177
Sähköposti: myynti(at)pratkapaja.fi
Avoinna: Ma-Pe klo 9-17.30
Bussit: 75, 77, 77A ja 577