Säätötyöt

Moottoripyöriä tulee säätää. Ne tulevat jo tehtaalta väärin säädettynä ja kun niihin asennetaan viritysosia, on niiden säätäminen vielä tärkeämpää pyörän kestävyyden ja oikein toimivuuden takia. Niiden säädöt myös kulumisen ja ajan myötä ”luistavat” pieleen.

Jotta moottoripyörä pystyttäisiin säätämään tarkasti toimimaan oikein, tarvitaan kalliita erikoistyökaluja, dynamometri ja ammattitaitoinen säätäjä. Ajan ja rahan säästämiseksi on kokemus tärkeää, kuten myös tarvittavien osien käsilläolo.

Meillä on.

Tehonlisäys

Useimmiten moottoripyörissä viehättää teho ja aikaa myöten sitä haluaa lisää. Sitä on saatavilla miltei rajattomasti, mutta asiakkaan käyttötarkoitus ja tahto määrittävät miten paljon ja mille kierrosalueelle sitä sitten halutaan. Yleisin tapa lisätä tehoa on parantaa moottorin hengitystä, jossa siinäkin on useita eri tasoja.

Tule käymään tai soita, niin keskustellaan siitä, mikä tekisi juuri sinun pyörästäsi sinulle sopivan tehokkuudeltaan .

MP - korjaukset Viritykset Prätkäpaja

Täysivaltaiset muutokset

Mikäli haluat moottoripyörältäsi enemmän kuin kukaan voi tarjota, voimme me sen sinulle toimittaa. Halutessasi juuri tietynlaisen pyörän, joka varmasti erottuu joukosta niin ulkonäöllään kuin ominaisuuksillaan, on meidän pajamme juuri se oikea valinta.

Kokemuksemme näyttelyvoittajien rakentamisesta on tunnettua ja vahva alihankinta- ja tavarantoimittajaverkostomme koostuu alan huippuosaajista. Näihin suuriin projekteihin tulee aina varata reilusti aikaa ja siksi talvisesonki on paras aika näiden tekemiseen

Talvisäilytys!

Nyt on aika laittaa rakas motosi talvilepoon. Me teemme sen taidolla ja rakkaudella. Laskutus ajalta 1.10. - 15.5.. Hintoihin sisältyy . pesu, akun ylläpito, säilytys, polttoaineen lisäaineistus ja kuntotarkastus

Customoinnit

Moottoripyörä on henkilökohtainen kulkuväline. Siksi yhä useammat moottoripyöräilijät haluavat personoida ts. customoida pyöränsä juuri omaan käyttöön ja makuun sopivaksi.

Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Prätkäpaja
Jarrutie 1, 00770 Helsinki
Puh: 0400 494 177
Puh: 0440 494 177
sähköposti: myynti(at)pratkapaja.fi
Avoinna: Ma-Pe klo 9-17.30
Bussit: 75, 77, 77A ja 577